Over ons

 

Hoi! Wij zijn Anita (30, moeder van Maud 2 jaar), en Marina (31, moeder van Robin 3 jaar en Roos nog geen jaar 😉 ).

Wij zijn samen altijd lekker chaotisch, houden van een wijntje, proberen ons staande te houden in het moederschap, hebben een baan en zijn daarnaast ook nog eens kei hard bezig Leukigheidjes op te bouwen naar een mooi merk!

Waarom wij dit op onze hals halen? Nou, omdat wij een droom hebben, en die droom willen wij gaan nastreven!

Elke keer als we gezellig een drankje gingen doen en aan het kletsen waren kwamen we op het zelfde punt uit, we willen iets doen waar we gelukkig en blij van worden, waar we zelf de baas over zijn, iets wat niet voelt als werk, maar waarnaar je fluitend naartoe wilt gaan. Dat!

Na heel veel brainstormen (en wijntjes) hebben we het concept Leukigheidjes bedacht. Je gaat naar Leukigheidjes voor leuke en unieke cadeau’s die je dierbaar blijven, waar je mooie herinneringen aan hebt. Het zijn producten met een betekenis, iets wat je nooit meer weg zult gooien. Maar Leukigheidjes is niet alleen een webshop; we geven je nog veel meer Leukigheidjes! Zoals leuke producten die we gespot hebben, mooie inspirerende quotes die we tegenkomen, leuke ideeën om te gaan doen met je kinderen, winkel aanraders (online & offline) waar je alleen maar van kan zeggen… oohhh wat leuk!

Maak mooie herinneringen, doe leuke dingen waar je blij van wordt, geniet!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart