Pukkemuk in Dongen

Eigenlijk per toeval zijn wij vorige week bij het recreatie park van Pukkemuk terecht gekomen. We wilden namelijk eerst een dagje naar de Efteling alleen waren we (zoals gewoonlijk) niet goed voorbereid want het park was die dag uitgesloten voor abonnees.

Doordat we toch iets leuks wilden gaan doen kwamen we terecht bij Pukkemuk. We gingen er lekker blanco in en wisten niet wat we konden verwachten. Eenmaal binnen waren we gelijk enthousiast. De kids hadden daar zoveel te zien, en te beleven… binnen en buiten! Eerst konden ze zich uitleven in een soort “monkeytown” toen ze daar eenmaal uitgespeeld waren gingen we buiten de boel verkennen.

Buiten was nog zoveel meer nog te doen! Je kon klimmen en klauteren tussen de geiten en hertjes (Super leuk dat ze tussen het spelen door in aanraking komen met de dieren). Ook was er een grote zandbak waar ze heerlijk konden spelen.

Verder leefden ze zich uit op een grote airtrampoline, konden ze varen in een klompjes baan, glijden van een glijbaan via een stoberg en was er een boeren sprookjesbos.

Over een paar maanden als de temperaturen weer omhoog gaan kunnen ze zich ook geweldig gaan vermaken in een “watersplash” (een grote klimtoestel/glijbanen met heel veel water).

Zoals je het al leest… een echte aanrader!

Je betaald (in het laag seizoen) voor een kind 8 euro en ouders zijn gratis. Nou een ding is zeker, het is het geld meer dan waard!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart