Nijntje museum

Soms wil je wel even iets anders doen als de standaard uitjes. Bij ons zijn de standaarduitjes; kinderboerderij, zwemmen en het welbekende (hysterische) monkeytown. Na wat googlen kwamen we uit bij het Nijntje museum.

De kaarten moeten worden gereserveerd en worden verkocht in tijdsblokken, hiermee wordt voorkomen dat het te druk wordt in het museum. Het is wel aan te raden om van te voren te reserveren. Dit vraagt overigens wel iets van je eigen planning en organisatie.

Het museum vindt je in hartje Utrecht in een mooi monumentaal pand. Het museum is opgedeeld in verschillende ruimtes, waardoor het overzichtelijk is. Zo heb je onder andere het huis van Nijntje, bij de dokter en een nagemaakte buitenruimte. In elke ruimte is er weer veel nieuws te ontdekken, denk bijvoorbeeld aan grote legpuzzels, een bus en een skibaantje.

Het knutsellokaal was een doorslaand succes voor Maud. Er staan tafels waaraan ze kunnen knutselen. Verven, plakken en knippen het kan allemaal.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart