Studio Roof

Een eigen onderneming begint vanuit een passie. Dat kan zijn een passie voor ontwerpen of graag eigen ondernemer te willen zijn. Wij kijken met Leukigheidjes graag naar andere ondernemingen. Hier halen wij inspiratie uit.

Een tijd geleden kwamen wij via Bijzondermooi een mooie creatieve onderneming tegen; Studio Roof. Studio ROOF is een creatief familie bedrijf wat bekendheid kreeg door het kartonnen speelgoedhuis voor kinderen. Hierna volgende er veel mooie ontwerpen. Muurdecoratie, kaarten, speelgoed en nu ook mooie kerstdecoratie. In deze tijd waarin er veel te koop is zowel in winkels als online is het altijd weer een uitdaging om vernieuwende en originele producten te vinden. Bij Studio ROOF vindt je deze mooie pareltjes nog. Zo zijn wij fan van deze kerstcollectie met de uitvouwbare boom, maar ook het mooi hert voor aan de muur.

Je shopt de mooie producten van dit creatieve bedrijf gemakkelijk via Bijzondermooi*.

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart