Keecie Popup Store

Een aantal weken geleden hebben we een uitnodiging ontvangen van Keecie. Dit jaar bestaan zij 12,5 jaar. Om stil te staan bij dit jubileum hebben zij deze week een PopUP store is Amsterdam. In de PoPup store zijn alle modellen van hun tassen en portemonnees verkrijgbaar. Stiekem ben ik toch wel fan van fysieke winkels. Vooral als het gaat om leren tassen en portemonnees. Geen enkel product is hetzelfde.

Keecie is de laatste jaar uitgegroeid tot een groot en bekend Dutch Design merk. Om dit te vieren heeft Keecie speciaal voor het jubileum hun bekende portemonnee de Flash Forward uitgebracht in een jubileum editie. De portemonnee is verkrijgbaar in 5 mooie kleuren en heeft aan de binnenzijde een zeefdruk van een Zeeuws knoopje. De portemonnee is klein van stuk, waardoor deze overzichtelijk is en je hem in elke tas makkelijk mee kunt nemen.

Alle producten worden met de hand gemaakt en hebben een zeefdruk aan de binnenzijde, dit maar het tassenlabel uniek en herkenbaar. Hebben we je enthousiast gemaakt? De Pop Up store is nog te bezoeken tot en met 23 juni aan de huidenstraat 13 in Amsterdam.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart