strandpaviljoen paal10 Ouddorp

Strandpaviljoens in Ouddorp

Een paar weken geleden was ik met mijn vriend en dochtertje lekker een weekje naar Centerparcs -Port Zélande in Ouddorp. Na Marrakech hadden we zin in iets heel makkelijks, wat niet ver weg was en waar Robin (en wij) ons goed konden vermaken. Vroeger had ik nooit gedacht dat ik dit zou doen, maar stiekem is het heel goed bevallen. Je hebt een park, winkels, een zwembad, en het strand in de buurt en we waren er in een uurtje rijden al op bestemming, ideaal!

We hebben deze 2 strandtentjes bezocht die in de buurt waren;

Strandpaviljoen Brouw:
Een strandtent waar een relaxed sfeertje hangt. In het midden hebben ze een openhaard met fijne banken waar je lekker op kunt warmen en kan genieten van een lekkere cappuccino. Als je binnenkomt lachen je de taartjes en cakejes je al tegemoet. Ik kon de verleiding natuurlijk niet weerstaan en heb een brownie genomen. (Om eerlijk te zijn zag hij er wel lekkerder uit dan dat hij was.) In het strandpaviljoen bevindt zich ook Beware Beach, hier kan je je aanmelden om te gaan (kite)surfen, suppen, kitebuggyen en strandzeilen.

strandpaviljoen brouw Ouddorp

strandpaviljoen brouw Ouddorp

 

Strandpaviljoen paal 10:
Toen we naar strandpaviljoen paal 10 gingen moesten we toen we de auto geparkeerd hadden eerst een stukje door de duinen lopen. Als het mooi weer is dan heb je op het terras van strandpaviljoen 10 een prachtig uitzicht op het brede strand. De interieur binnen heeft een wat landelijke uitstraling en is meer gericht om echt iets te gaan eten.

strandpaviljoen paal10 ouddorp

strandpaviljoen paal10 ouddorp

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart