Blik & Burgers – Zeist

Een tijdje geleden had ik het Bier & Appelsap Boek gekregen met allemaal leuke plekken voor ouders en kinderen. Ik had met mijn zus afgesproken om een keer lekker te gaan lunchen in de buurt van Utrecht. Omdat ik mijn dochtertje mee nam heb ik het boek er bij gepakt en ben bij Blik & Burgers uitgekomen.

We hadden een perfecte dag uitgekozen want het zonnetje scheen heerlijk! Mijn zus en ik konden buiten op de veranda zitten met een cappuccino voor ons neus terwijl we gelijkertijd mijn dochtertje in de gaten konden houden die in de speeltuin aan het spelen was. Ik dacht alleen maar; dit is echt ideaal! Waarom zijn er niet veel meer van zulke restaurantjes?!

Omdat het op een gegeven moment lunchtijd was en omdat we zo perfect erbij zaten hebben we ook een broodje besteld. Ik had zelf een broodje kip kerrie genomen, hij werd heel mooi en feestelijk geserveerd, echt een aanrader!

Voor kinderen hadden ze ook een speciale menu (Nog een plus punt!) met keuze uit een bolletje hagelslag, jam, kaas, ham enzovoorts.

Ook heeft Blik & Burgers gedacht aan de allerkleinsten want binnen in het restaurant hebben ze ook een box staan met speeltjes. Ik weet zeker dat ik hier vaker naar toe ga!

Blik & Burgers – Zeist

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart