Marrakech

Le Jardin
Als je zin hebt om lekker uit eten te gaan en even weg wilt uit de drukte van de Riads dan is Le Jardin perfect! Alles is daar groen en het staat er vol met planten. Het menu is heel divers, er staan gerechten op van over de hele wereld, dus als je zin hebt in een hamburgertje kan je dat gewoon bestellen!

www.lejardinmarrakech.com – 32 Souk Jeld Sidi Abdelaziz, Marrakesh 40000, Marokko

 

La Famille
Je moet goed tussen de riad kijken want La Famille ligt een beetje verscholen tussen alle kraampjes. Als je binnen komt in La Famille komt je terecht in een oase van rust. Alles ziet er rustgevend en licht uit. De mooie bloemen, planten en blauwe lucht maken het sfeertje compleet.  Je kunt hier heerlijke biologische maaltijden en sapjes bestellen. Ben je uitgegeten? Loop dan ook even door het winkeltje heen, hier wordt je namelijk blij en kooplustig van!

34 Derb Jdid, Marrakech 40040, Marokko

Nomad
Nomad is een heel populair restaurant onder de toeristen. Je ziet in de Riads overal wegwijs bordjes hangen die leiden naar Nomad, best handig! Nomad is zo populair omdat je op het dakterras over de hele Medina kan kijken. Echt een perfecte plek om mooie overzicht foto’s te maken van de stad. Maar naast het dakterras van Nomad is het eten ook nog eens erg lekker. Dus ga rustig zitten, geniet van het mooie uitzicht en van het heerlijke eten wat je voorgeschoteld krijgt.

www.nomadmarrakech.com – 1 Derb Aarjane, Medina، Marrakech 40000, Marokko

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart