Top 5 koffiemokken

De tijd van standaard wit servies is verleden tijd. Er wordt tegenwoordig steeds meer aandacht besteed aan het mooi aankleden van de tafel en hiermee ook je servies. Je ziet op dit moment veel retro kleuren en wat je in je studententijd als ‘allegaartje’ aanzag is tegenwoordig een trend; je kan en mag alles mixen en matchen. Om jullie een overzicht te geven in de nieuwste serviestrends hebben wij voor jullie een top 5 gemaakt van de mooiste en meest originele mokken.

 

1.Als konijnenliefhebber ( soms sla ik hier wel eens in door, I know) vindt ik deze mok echt geweldig! De mok is origineel, maar wel wat prijzig;

€20,95 per stuk – www.ditverzinjeniet.nl

 

2. Onze persoonlijke favoriet; deze retro mokken set! Mooie kleuren die je servies mooi opfleuren. Leuk dat alle mokken een andere kleur hebben en allemaal origineel zijn.

€34,99 per 6 stuks. – www.sissyboy.nl 

 

 

3. Met deze hashtag mok kan je elk moment van de dag aanpassen wat je stemming is #laatmijmetrust is best lekker voor 08:00 uur ‘s morgens toch? Leuk om cadeau te geven en te krijgen!

€10,95 per stuk – www.ditverzinjeniet.nl

4. Deze mok omschrijft het goed; Geniet! Niets lekkerder als je eerste kopje koffie in de ochtend. Mooi mokken wat ook prettig is dat deze mok nog een oor heeft, dit zie je tegenwoordig steeds minder. Toch fijn om je handen een keer niet te branden aan je mok.

€19,90 per 2 stuks –  www.vtwonen.nl

5. Deze mok is echt een eyecatcher. Mooie retro kleuren, hierdoor is het ook leuk om deze mok als decoratie in je keuken neer te zetten. Als je meerdere kleuren wilt toevoegen is dat mogelijk; de mok is in 3 kleuren verkrijgbaar.

€8,99 per stuk – www.sissyboy.nl

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart