Frenchie – Haarlem

Als je opzoek bent naar goed eten en drinken in een ontspannen sfeertje dan ben je bij Frenchie aan het goede adres. Frenchie vindt je in een mooi oud pand aan de Gedempte Oudegracht in Haarlem. Het interieur is een mooie combinatie van modern met vintage stukken. In het restaurant zijn verschillende hoekjes gecreëerd, waardoor je naast gezellig een hapje eten ook een plekje kunt vinden om rustig te werken.

De kaart is uitgebreid en wat meteen opvalt is de diversiteit aan gerechten. De gerechten zijn allemaal dagvers en zijn een waar kunstwerk op je bord. In het menu vindt je veel seizoenproducten. In de avond kun je terecht voor een uitgebreid wisselend 5 gangen menu met bijpassende wijnen.

Bij Frenchie staat kwaliteit dan ook centraal. Er worden goede wijnen geserveerd waar je goed in kan worden geadviseerd.

Het restaurant is vernoemd naar Sunny, de Franse bulldog, van de eigenaren. Naast de geniale naam hebben zij Sunny ook in het logo van het restaurant laten terugkomen, zo staat Sunny onder andere op de wijnglazen en de menu kaart. Ook verkopen ze souvenirs zoals een linnen tasje met een Franse bulldog erop.  In het restaurant is dan ook mooi plekje gereserveerd voor Sunny. De huiselijke sfeer die je terugvindt bij Frenchie maakt het een heerlijke plek om eens langs. Je kunt terecht voor een ontbijtje, lunch of het diner. Ga zeker eens langs bij Frenchie om in deze goede sfeer te genieten van een mooi gerecht.

Gedempte Oude Gracht 46, Haarlem
www.frenchie.nl

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart