Sloffen top 5

Het is weer de tijd van het jaar om heerlijk te cocoonen. Met een chill outfit onder een dekentje op de bank. Eerlijk is eerlijk ik loop thuis altijd standaard in een chill outfit, ongeacht het weer of tijdstip. Maar wat hoe fijn is het dat je in de wintermaanden sloffen aan je outfit kunt toevoegen. Sloffen zijn naar mijn mening onmisbaar in de winter, daarom speciaal voor jullie een top 5 van de meest leuke en comfortabele sloffen.

 

1. Deze sloffen zijn echt mijn persoonlijke favoriet. Ik houd van dit printje en de subtiele kleuren. Deze ballerina’s zijn met bont gevoerd en hebben een anti slip zool.

€12,95 – www.hunkemoller.nl

 

2. Oké om eerlijk te zijn had mijn oma deze sloffen vroeger ook, maar ik vind ze echt zo leuk! Deze sloffen zijn net schoenen, waar je ook fashionable ‘s avonds nog even de vuilnisbak buiten zet.

€34,95 – www.vtwonen.nl 

 

 

3. Hoe leuk zijn deze walvis pantoffels?! En het mooie is; je kunt ze ook aansluiten op je computer! Ja… echt waar… als je dat doet warmen ze op! Ideaal als je bijvoorbeeld thuis aan het werk bent.

€39,95 – www.radbag.nl 

 

 

4. Deze sloffen zijn speciaal voor de echte kou kleunen onder ons. De sloffen zijn helemaal van fleece en zijn lekker hoog en zijn toch vooral echt heel schattig?

€19,99 –  www.hunkemoller.nl  

 

5. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een eenhoorn variant van. Zo ook van de sloffen! Deze magische eenhoorn sloffen zijn dan ook echt te schattig. Gezien de grootte zijn ze niet het meest comfortabel, maar leuk zijn ze zeker.

€13,95 – www.ditverzinjeniet.nl 

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart