Colins – Breda

In Breda is vorig jaar een nieuw restaurant geopend, genaamd Colins. Wij waren er nog nooit geweest maar van horen zeggen werden we steeds nieuwsgieriger. Omdat het weer eens tijd werd om een keer samen met mijn vriend uit eten te gaan had ik een plekje gereserveerd bij Colins. Hij was gelijk enthousiast want als er veel kip op het menukaart staat betekent dat (in ieder geval voor hem) veel goeds!

Toen we eenmaal daar aankwamen waren we blij dat we gereserveerd hadden want het restaurant zat bomvol. De aankleding was heel sfeervol en het had een New Yorkse vibe, mede door de ronde zithoeken die ze op verschillende plekken gecreëerd hadden.

De menukaart is zeer uitgebreid met heel veel lekkere gerechten van de grill zo kan je kiezen uit Colins Chicken, Smoked BBQ Ribs, burgers, steaks, enzovoorts. Ook heb je een try-out menu, hier proberen ze nieuwe gerechten en vragen ze feedback op. (Ik vind dat echt een pluspunt dat ze de klanten meenemen in dit proces! )

Heb je al gegeten? Dan kan je gezellig borrelen aan de bar! Er is genoeg plek aan de bar en je kan kiezen uit verschillende heerlijke speciaalbiertjes, wijntjes of cocktails.

Wij hebben echt een heerlijke avond daar gehad, dus ik zeg; lekker gaan! En geniet van je avond!

Ginnekenweg 24, 4818 JE Breda

www.colins.nu

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart