Daily Poetry

In het gezellige Den Bosch vind je aan de Vughterstraat Daily Poetry. Een lifestyle winkel die bij binnenkomst aanvoelt als een sfeervolle woonkamer. De shop is licht en overzichtelijk ingericht. Het assortiment is divers. Zo is er een groot aanbod aan kleding. Het leuke is dat het kleine en de wat onbekendere merken zijn, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Leuk om weer eens wat originele kleding te kopen in plaats van de massa, waar je al veel van op straat voorbij ziet komen.

Naast het grote aanbod kleding zijn er bij Daily Poetry ook pareltjes voor in huis te vinden. Zoals mooie serviezen en hebben ze op dit moment ook veel verschillende kandelaren en keukengerei, waar je de aankomende feestdagen je tafel mooi mee kunt dekken. Naast dat je hier iets leuks voor jezelf kunt kopen hebben ze ook een breed aanbod voor de man zoals; baardshampoos en kookboeken speciaal voor de man.

Daily Poetry is een mooi ruim opgezette winkel met een divers assortiment. Het is een fijne winkel om naast de mooie kleding eens te bezoeken voor een mooie accessoire of een sieraad.

www.daily-poetry.nl

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart