meneer paprika haarlem

Meneer Paprika

Ben je in Haarlem en ben je op zoek naar leuke kinderproducten dan ben je bij meneer Paprika aan het goede adres. Aan de Koningstraat vindt een waar kinder Walhalla. Bij meneer Paprika hebben ze een groot aanbod aan speelgoed, boeken, grappige snuisterijen en kinderaccessoires. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt hier verkocht. Zelf ben ik niet zo’n voorstander van al dat hysterische elektrische speelgoed, al denkt mijn dochtertje daar trouwens anders over. Gelukkig wordt er bij meneer Paprika veel houten  en creatief speelgoed verkocht.

Naast de grote speelgoed afdeling vindt je bij meneer Paprika ook een eetcafé. In het eetcafé kun je ontbijten, lunchen of gewoon gezellig wat drinken. De producten zijn zelfgemaakt en grotendeels biologisch. Het café is onderdeel van de winkel en volledig gericht op kinderen. Er staat een grote Thomas de trein speeltafel en er ligt veel speelgoed waar de kinderen mee mogen spelen. Het is een ideale plek om met je kleintje even wat te gaan eten of om af te spreken voor een speeldate. De plek om even bij te kletsen met een vriendin, zonder dat je constant je kleintje probeert stil te laten zitten in een stoel. Ook organiseren ze kinderenfeestjes waarbij ze een schaduwtheater maken of een taarten bakken.

Toegegeven is meneer Paprika een lichtelijk hysterische plek, waar je bij binnenkomst echt even moet omschakelen. Maar het is een leuke winkel waar je altijd zult slagen voor een cadeautje en waar je met je kleintje altijd terecht kunt voor een drankje.

 

meneer paprika - haarlem

Meneer Paprika – Haarlem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart