coffeelab

CoffeeLab

Aan de voet van de Gouden Draak tegenover het centraal station in Den Bosch vindt je CoffeeLab. CoffeeLab is een ruim opgezette zaak. Het mooie aan het concept is dat het merendeel van de producten die gebruikt en geserveerd worden lokaal zijn. Zo serveert CoffeeLab Bossche bieren en wijnen. CoffeeLab is er op gericht om mensen samen te brengen. Er staan drie grote tafels; waarbij je meer contact hebt met anderen, zo heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een gezelschapsspel te doen. Ook zijn er voldoende zitplaatsen voor degene die wat meer privacy willen.

CoffeeLab staat erom bekend dat het een prettige plek is om te werken of om een zakelijke besprekingen te hebben. Zo hebben wij hier ook de hele zondagmiddag doorgebracht om te werken. Ondanks dat het een grote zaak is met veel inloop van mensen is er toch voldoende rust om een middag te gaan zitten werken.  De inrichting van CoffeeLab speelt hier dan ook zeker in mee. In de inrichting staan planten centraal. De gehele zaak is aangekleed met planten en er worden ook eigen stekjes gekweekt.

De oprichter van CoffeeLab is al meerdere keren uitgeroepen tot barista kampioen. De koffie komt voornamelijk vanuit Brazillië en is echt heerlijk. Het menu is uitgebreid en alles is even lekker. Wij kunnen de toast met pastrami en het broodje gerookte zalm met gele biet dan ook zeker aanraden. Ook staan er verassende gerechten en drankjes op het menu die wij nog niet kenden, zoals een kombucha shotje. Het wordt gemaakt van een levende zwam die thee fermenteert. Het schijnt je lichaam te zuiveren. Oké over smaak valt te twisten, maar na een uitgebreide lunch en een nog een stuk bananenbrood hoopte we dat dit shotje ons schuldgevoel weer zuiverde.

Naast dat CoffeeLab een heerlijke plek is om naar toe te gaan hebben ze ook een ‘To go’ balie, waar je snel even een goede koffie kunt halen en wat lekkers voor onderweg. Wij kunnen na een middag vertoeven in Coffeelab jullie dan ook zeker aanraden om hier ook eens heen te gaan voor een goede lunch of een gezellige borrel.

 

                                                                                             CoffeeLab Den Bosch

 

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart