Top 5 origineelste adventskalenders

De gezelligste maand van het jaar komt er weer aan. December is een maand vol gezelligheid, eten, drinken en cadeaus. De laatste jaren zijn de adventskalenders steeds populairder geworden. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een advent kalender van gemaakt. Als kind had je vaak een adventskalender met chocolade, maar nu is er veel meer keuze. Wij hebben speciaal voor jullie een top 10 gemaakt van de leukste en origineelste adventskalenders.

1.) Bier adventskalender.

Het allerleukste cadeau voor de bierliefhebbers; de fantastische bierkalender van Hopt. De kalender is gevuld met 24 flesjes speciaal bier uit 21 landen van 19 verschillende brouwerijen. Toch een superleuk idee voor je vriend/ man of vader?

Prijs: 69,90 euro.

www.bol.com

2.) Wijn adventskalender.

Deze kalender is onze persoonlijke favoriet; wijn adventskalender. In de kalender zitten rode, witte, rosé en mousserende wijnen. We weten allemaal dat december niet de meest geschikte maand is om aan gezonde voornemens te doen, dus dagelijks een wijntje klinkt toch echt perfect! In januari kijken we wel weer verder.

Prijs: 49,99.

 

www.aldi.nl 

3. Happy Socks

 

Met een paar sokken per dag geef je elke dag tot kerstavond een uniek geschenk. De sokken zijn gemaakt van gekamd katoen, de kalander is verkrijgbaar in maten voor dames en heren. De kalender is wat prijzig, maar wel origineel en duurzaam.

Prijs: 200,-

www.happysocks.nl 

4.) Klassieke kerstkoekjes.

Deze adventskalender is gevuld met 24 hand beschilderde kerstkoekjes. De koekjes zijn in de traditionele kerstfiguren. De kalender is wat prijziger, maar is zeker de moeite waard.

Prijs: 62,-.

 

www.biscuiteers.com

5.) Rituals adventskalender.

Aftellen tot de kerst met de Rituals kalender. Dagelijks een miniatuur product voor jezelf om je voor te bereiden om de kerst.

Prijs: 89,-

www.rituals.com

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart