Vascobelo Haarlem

Aan de gezellige Zijlstraat in Haarlem is brasserie Vascobelo te vinden. Bij brasserie Vascobelo staat goede koffie centraal. De barista’s vertellen dan ook enthousiast en gepassioneerd over de verschillende koffie mogelijkheden.

Naast de goede koffie heeft Vascobelo nog heerlijke gerechten te bieden. De brasserie heeft een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart met klassieke gerechten. Zo kun je hier terecht voor een uitgebreid ontbijt met onder andere verse croissants, jam en broodjes.  Maar ook de lunchkaart is zeker het proberen waard. Wat ons het eerste opviel bij binnenkomst was de vitrine met allemaal vers gemaakte taarten. Zo hadden ze die dag onder andere een lemon pie en gebakjes lijkend op Pastel de Nata. Dit zijn Portugese custardtaartjes, die echt het proberen waard zijn!

Vascobelo is een mooie brasserie. De inrichting is licht en er zijn kleine hoekjes gecreëerd in de brasserie. De inrichting, de hoge ramen en de jazz muziek zorgen dan ook voor een ontspannen sfeer. Het personeel is stijlvol gekleed met als kenmerk de leren bretels.

Als je net zoals ons enthousiast bent geworden over de heerlijke koffie; we hebben goed nieuws. De koffie is in verschillende variaties te koop, zodat je ook thuis kunt genieten van goede koffie.

Vascobelo heeft een prachtige binnentuin, wat uniek is in hartje Haarlem. In de zomermaanden komen wij dan ook zeker nog eens keer terug om in de zon te genieten van een high tea.

 

vascobelo haarlem

vascobelo haarlem

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart