Club Nautique

Er gaat niets boven een lange strandwandeling; even helemaal nergens aan denken en lekker uitwaaien. Het strand in Zandvoort is breed en de sfeer is ontspannen. Deze rust zie je dan ook terug in de vele strandtenten. In Zandvoort zijn er dan ook verschillende strandtenten die het gehele jaar open zijn. Club Nautique is er hier één van. Claub Nautique is een toonaangevende strandtent in Zandvoort.

De strandtent is met zijn strakke vormgeving en opvallende kleur dan ook zeer herkenbaar op het strand. Naast het ruime terras voor op warme dagen is er ook in de wintermaanden voldoende te beleven. Het interieur van de strandtent is modern en licht. De sfeer in de strandtent is zeer ontspannen. Voor de koudere maanden staat er een grote houtkachel met heerlijke loungebanken om in onderuit te zakken.

De menukaart is uitgebreid en alle gerechten die worden geserveerd zijn met veel zorg bereid. Op het menu staat veel dagverse vis, maar ook de klassieke gerechten zoals een hamburger en saté worden geserveerd. De lunchsalade ‘de blije geit’ met gegrilde pompoen is dan ook echt een aanrader. Als je in de avond gaat eten en je bent een visliefhebber is de zeetong met boterjus echt een topper!

Bij club Nautique bestaat ook de mogelijkheid om je bruiloft te vieren. Trouwen met je voeten in het zand, geweldig! Ik heb de folder dan ook bij mijn vriend naast zijn bord gelegd ( subtiele hint toch?)

Als je in Zandvoort bent ga dan vooral eens een kijkje nemen bij club Nautique . Geniet onder het genot van een goed gerecht van het prachtige uitzicht.

 

CLUB NAUTIQUE
Boulevard Barnaart 23
2041 KB Zandvoort

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart