white box living - haarlem

White box living- concept

Aan de kleine Houtstraat in Haarlem vindt je cadeau winkel White Box living. In de winkel vindt je veel originele producten. Naast de veel verschillende illustraties vindt je bij de White Box living ook mooie woonaccessoires.  De winkel is ruimtelijk ingericht en oogt hierdoor erg clean. De producten komen hiermee extra tot hun recht. Kenmerkend voor de producten die in de winkel verkocht worden is dat deze allemaal een strak design hebben. De bevlogenheid van het personeel is erg prettig, zo was de medewerker erg enthousiast over de producten.

 

 

whiteboxliving - haarlem

whiteboxliving – haarlem

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart