streetfoodclub utrecht janskerkhof

Streetfoodclub – Utrecht

Zijn jullie al naar de Streetfoodclub in Utrecht aan de Janskerkhof geweest? Wat een toffe tent is dit! Zo mooi ingericht! Elke ruimte heeft weer een andere styling gekregen. Ook als je eenmaal zit blijf je kijken hoe mooi het eruit ziet. Het maakt niet uit in welk gedeelte je zit, ieder stuk heeft zijn charme. Standaard gerechten kan je niet verwachten in deze Aziatische / Zuid-amerikaanse keuken. Je kan lekker veel gerechten uitzoeken en uitproberen, want daar is het menu ook op ingericht.

Als eenmaal de gerechten op tafel worden gezet wordt je gelijk helemaal blij hoe mooi het eruit ziet. Het liefst wil je overal foto’s van maken. Naast het heerlijke eten (beef samosa en de spring Rolls zijn trouwens een aanrader!) moet je ook echt een cocktail proberen, ze maken daar de mooiste creaties van, het duurt soms wat langer maar het is het wachten zeker waard!

streetfoodclub utrecht janskerkhof

streetfoodclub utrecht janskerkhof

PS. als je op de site kijkt zie je een stoplicht staan, dit betekent dat of je nu snel geholpen wordt of niet, ideaal!

www.streetfoodclub.nl
Janskerkhof 9, Utrecht

 

Foto credits: streetfoodclub.nl

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart