An apple a day – Utrecht

De winkel “An apple a day” is een ware shopwalhalla voor ouders. Alles wat daar ligt ziet er mooi uit en wil je het liefst in je huis hebben liggen. Ook voor kinderen is deze winkel geen verplichting, want ze hebben genoeg speelgoed waar ze mee kunnen spelen. Zin in een lekkere koffie of lunch? Dat kan ook bij An apple a Day!

Ook en is er een praktijk voor kinderoefentherapie, organiseren ze diverse workshops (zoals Wobbelyoga van Studio Rafiki) en kinderfeestjes op maat. Zo kan je hier bijvoorbeeld terecht voor een naaiworkshop (voor zowel kinderen als volwassenen), lezingen over opvoeding en hebben ze regelmatig spontane activiteiten.

Ze hebben hier echt een fijne plek gecreëerd waarbij jij en je kids zich zeker zullen vermaken.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart