Jimmy Coffee

Deze zomer opende Jimmy Coffee haar deuren in Gorinchem.  Het concept is geïnspireerd op cafés zoals je deze tegenkomt in Venice Beach. Het interieur is dan ook echt geweldig. De inrichting is licht en zorgt hiermee voor een ontspannen sfeer. Het interieur is royaal aangekleed met planten en mooie accessoires.

Bij Jimmy kan je over de gehele dag terecht voor goede koffie en mooie gerechten. Zo hebben ze all-day breakfast; heerlijk op je eigen tijd ontbijten! Naast het goede ontbijtkaart met onder andere voortreffelijke pancakes en de eggs benedict is er ook een uitgebreide lunchkaart.

Voor de echte foodie’s hebben ze bij Jimmy’s Holy nut lekkernijen; dit zijn 100% biologische en vegan koekjes en gebak.

Ook worden er bij Jimmy Acoustis Sunday’s georganiseerd, live optredens in combinatie met goed eten. Jimmy Coffee en Food is een mooie aanwinst voor Gorinchem; het is een fijne ontspannen plek om met familie en vrienden af te spreken.

www.jimmycoffee.nl
De Linie 34
4208 DE Gorinchem

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart