my deers - haarlem

My Deer’s

Ken je dat gevoel dat je ergens binnenkomt en je hart een sprongetje maakt? Dat is precies wat er bij ons gebeurde toen we bij toeval My Deer’s aan de Schagchelstraat binnenliepen. My Deer’s is een artshop in hartje Haarlem.  Het eerste wat opvalt als je de winkel inloopt is de rust die de winkel uitstraalt. My Deer’s  verkoopt prints die alleen in gelimiteerde oplage te koop zijn. De meeste prints zijn botanische prints, maar er zijn ook prachtige fijne lijnen portretten te koop. Door de ruime opzet van de winkel komen alle prints goed tot zijn recht.

Naast de mooie prints zijn er ook verschillende planten en accessoires te koop. Zo kan je bij My Deer’s ook terecht voor een origineel kweekglaasje of interieur accessoires. Door de zorgvuldigheid waarmee de winkel is ingericht is het een feestje om hier binnen te komen. Als je een keer in Haarlem bent ga dan vooral eens bij My Deer’s langs. Voor de liefhebbers van een Scandinavisch interieur zou ik zeggen breng eens een bezoekje aan Haarlem voor My Deer’s.

If you can’t stop thinking about it, just buy it!

my deers - haarlem

my deers – haarlem

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart