wolkers-haarlem

Wolkers Haarlem

Op de hoek van het Spaarne en de Gedempte Oude Gracht in Haarlem vindt je bar Wolkers. De inrichting is vintage en aan de muur hangen mooie kunstwerken.  De inrichting van bar Wolkers doet hiermee denken aan een woonkamer vol met gezellige snuisterijen. Het uitzicht over het Spaarne en de Franse muziek op de achtergrond maken dat er een ontspannen sfeer is in de bar.

Bij binnenkomst is de open keuken het eerste wat opvalt. Bij Wolkers kun je terecht voor zowel een uitgebreid ontbijt als een lekkere lunch. Bar Wolkers is dan ook een perfecte uitvalsbasis om onder het genot van het Wolkers ontbijt je werkdag te beginnen. Wat ons meteen opviel was dat er ook aan de allerkleinste gasten wordt gedacht met een boterhammetje met beleg op de kaart, echt ideaal!

Bar Wolkers is door de ontspannen sfeer en de goede gerechten dan ook een heerlijke plek om even tot rust te komen.

 

wolkers haarlem

wolkers haarlem

 

 

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart