ekster & Jay winkel - haarlem

Ekster & jay

In de gezellige Gierstraat in Haarlem vindt je Ekster & Jay. Een mooie winkel met interieur en accessoires. De producten zijn grotendeels Scandinavisch design.  Ze verkopen mooie unieke items die naast de mooie veelal strakke vormgeving ook functioneel zijn.

Naast de bekende merken zoals House Doctor en Ferm Living verkopen zij ook kleinere en onbekendere merken, waardoor je bij Ekster en Jay echt nog unieke pareltjes kunt vinden.  Ekster & Jay is een fijne winkel om even binnen te lopen als je opzoek bent naar een mooi en uniek item voor je interieur. De winkel is ruimtelijk vormgegeven, waardoor de mooie producten goed tot zijn recht komen. Loop vooral eens binnen bij deze prachtige winkel of bezoek de webshop voor een mooi item.

ekster & jay haarlem

ekster & jay haarlem

 

 

 

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart