villa-augustus dordrecht

Villa augustus – Dordrecht

Villa Augustus is echt een begrip in Dordrecht en omstreken. Het is een heerlijke plek waar veel te beleven is. Het restaurant heeft een kleine kaart met gerechten die grotendeels van eigen producten en biologisch zijn. De kaart wisselt met regelmaat. Ondanks dat het een kleine kaart is deze wel heel divers en passend bij het seizoen.

Naast het restaurant met de heerlijke gerechten is er veel te zien en te doen in Villa Augustus.

Om het mooie complex heen zijn verschillende tuinen; moestuin, bloementuin en een Italiaanse tuin. Heerlijk om hier lekker rond te struinen.

Bij Villa Augustus hebben ze ook een eigen markt en een bakkerij. Hier verkopen ze zelfgemaakte producten zoals taart, jam en zuivel.

Bij het weggaan loop je door de winkel die bij Villa Augustus hoort. Ook hier is weer veel te zien en te koop. Ze verkopen boeken, planten en veel andere mooie spulletjes.

Door de diversiteit die Villa Augustus te bieden heeft (en de cheesecake!!) is het echt een geweldige plek om hier eens heen te gaan voor een goede lunch en een middagje weg. Voor degene die niet in de buurt wonen zijn er ook hotelkamers om extra lang te genieten op de deze mooie plek.

villa-augustus-dordrecht

villa-augustus-dordrecht

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart