Conceptstore Room21 Den Bosch

Conceptstore Room 21 – Den Bosch

Ga je een dagje shoppen in Den Bosch? Ga dan vooral even langs deze o zo mooie conceptstore Room21! De winkel is heel rustig en clean ingericht zodat alle producten die er staan goed de aandacht krijgen. Als je in de winkel loopt merk je gelijk dat elk product stuk voor stuk mooi en origineel is. Ze zijn met zorg uitgekozen en het matcht allemaal goed bij elkaar (terwijl het allemaal van verschillende merken zijn). De eigenaresse van deze winkel maakt zelf ook producten die ze verkoopt onder de naam Room21.

Conceptstore Room21 Den Bosch

Conceptstore Room21 Den Bosch

Zelf zou ik daar het liefst de hele winkel leeg willen kopen.

Loop vooral even binnen, echt het is de moeite waard!
PS. de producten die er staan zijn ook nog eens heel betaalbaar!

 

Conceptstore 21
Snellestraat 29a
5211 EM Den Bosch

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart