latour breda lunchcafe

Latour

Bij aankomst staat er voor de deur al een groot bord; ‘Het beste lunch café van 2018’.  Dit maakt mij nieuwsgierig en daar wil ik meer van weten.
Als je binnenkomt valt gelijk de grote vitrine op die vol ligt met heel veel verschillende soorten kaasjes, vleeswaren en zelfgemaakte salades. Naast dat ze een lunchcafé zijn is Latour ook een winkel. Ze verkopen naast de verse producten ook allerlei leuke snuisteren, zoals een kleine kaasfondue en flessen olijfolie.
De lunchkaart is super uitgebreid en mediterraan georiënteerd. De bediening is net zo enthousiast over hun lunch café als dat ik ben als ik daar voor het eerst binnenkom.
Ze vertellen enthousiast over de bekende kaas salade die echt een fenomeen schijnt te zijn in Breda waar je soms zelfs een bestelling voor moet plaatsen.

Latour-lunchcafe

Latour-lunchcafe

Bij Latour organiseren ze meerdere keren per jaar een grote wijnproeverij in de sfeervolle wijnkelder, maar er is ook een wijnproeverij mogelijk vanaf 2 personen in het luch café. Mijn nieuwsgierigheid naar Latour resulteerde dan ook een super goede lunch en een tasje voor thuis gevuld met vers gesneden pata negra, manchego en een fles Rioja.

Dus als je in Breda bent, stap dan vooral eens bij Latour binnen!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart