Tiger Mama

Omdat de Sumo in Utrecht nu gesloten is (om welke reden ben ik nog steeds benieuwd naar ;)) en ik soms toch echt SNAK naar sushi ben ik gaan zoeken naar een andere tent in Utrecht. Via via ben ik bij Tiger Mama terecht gekomen. Ze maken daar verse sushi en Dim Sum. Ook hebben ze een 10 gangen menu voor maar € 27,50 ( ja, ja, ze hebben ingespeeld op het Hollandse publiek , veel voor weinig!).

Ik hou van restaurants waar ze aandacht besteed hebben aan de aankleding. Bij Tiger Mama was dit ook zeker het geval. Wat een mooie binnenkomst! (check de foto waar het groen overheerst). Ze hebben ook nog 2 andere ruimtes met ieder een andere stijl. Dus kies zelf een plek wat bij jou past.

De sushi was daar trouwens erg lekker. (Vergeet niet de sojabonen te bestellen, die hebben we gewoon nog een keer besteld omdat ze daar zo goed waren.) Dit valt dan ook niet te vergelijken met de Sumo.

Comments (2)

  • Cyndi

    :-O

    Mag ik de volgende keer met je mee?

    • marina

      zeker weten!! 🙂

Comments are closed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart