Lunchcafé in Tilburg

Dit zijn de beste teksten op de deuren als het 32 graden is en je snakt naar een leuk restaurantje waar je een drankje kan drinken… “BINNEN IS AIRCO”. Ik moet bekennen, dit was de eerste keer dat ik in mijn eentje een drankje heb gedronken in een restaurant (of eigenlijk Lunchcafé). Toen ik naar binnen liep voelde ik me gelukkig gelijk op mijn gemak, wat een mooie inrichting heeft Lunchcafé Nieuwland! Het voelt huiselijk aan en heeft een toch ook een stoere twist.
De kaart van Lunchcafé Nieuwland is net zo speels als het interieur. Alles is dagvers en homemade.
En wat ik gelijk opmerkte (als moeder zijnde) dat ze ook genoeg keus hebben voor de kids. Wentelteefjes, krentenbol, boterhammen, diksap, fruit, noem maar op!

Dus ga je een dagje naar Tilburg en wil je ergens een goede lunch pakken of een drankje doen? Neem dan vooral plaats bij Lunchcafé Nieuwland.

PS. Ben je nog opzoek naar een leuk cadeautje of mooi kaartje? Die kan je daar ook halen, handig toch!

 

 

 

www.lunchcafenieuwland.nl | Nieuwlandstraat 66 | 5038 SP Tilburg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart