3x Conceptstores Breda

Breda is al heel lang de stad waar ik naar toe ga om te winkelen. Altijd loop ik de bekende straten door en wijk ik eigenlijk niet snel van mijn route af. Het zal bij mij wel te maken hebben met dat ik een “gewoonte dier” ben.

Sinds ik voor mezelf begonnen ben, ben ik om me heen gaan kijken welke winkels interessant voor mij kunnen zijn die ook mijn producten willen verkopen. De eerste stad waar ik natuurlijk naar toe ging was Breda. Ik had geen idee welk winkeltje ik aan moest spreken en had ook niet op internet winkels opgezocht. Ik dacht… ik ga gewoon de zijstraten pakken in plaats van mijn vaste route.

Er ging een hele nieuwe (Breda)wereld voor mij open! Er is nog zoveel meer dan ik dacht!

Hier zijn 3 winkels die ik zeker aanraad om even naar binnen te gaan, echt waar, je wordt er blij van!

 

De nieuwe winkel

Hier kunnen ondernemers een schap huren in de winkel om hun producten te verkopen. Door dit te doen zijn er heel veel leuke en originele producten te vinden. Ondernemers komen en gaan en dat maakt het juist leuk omdat het aanbod daardoor elke keer weer veranderd en vernieuwd blijft. Als je een cadeautje nodig hebt slaag je hier gegarandeerd!
www.denieuwewinkel.eu | Tolbrugstraat 24 | 4811 WN | Breda

 

Noos31


Toen ik bij Noos31 binnen liep keek ik mijn ogen uit, wat een tof winkeltje is dit. Zoveel spulletjes waar je gelijk hebberig van wordt. Het is niet heel groot maar doordat er zoveel te zien is kan je verdwalen in de tijd. Als je klaar bent met shoppen kan je bij Noos31 ook nog heerlijk zitten voor een bakje koffie met wat lekkers.
www.noos31.nl | St. Janstraat 25 | 4811 ZK | Breda

 

Brandpunt

 

Zoek je een mooie creatieve plek om te werken? Of gewoon zomaar om even bij te komen van het shoppen? Loop dan eens bij Brandpunt naar binnen. Brandpunt heeft een dynamische mix van koffie, winkel en creativiteit. Ze hebben een mooi aanbod van unieke producten (veel wordt ook zelf gemaakt uit hun eigen laserlab).
www.brandpuntbreda.nl | Reigerstraat 16 | 4811 XB | Breda

 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart