Van start!

Hoi! Ik zal me even voorstellen; ik ben Marina van Dijk. Moeder van een dochtertje genaamd Robin (bijna 2), grafisch vormgever en zelfstandig ondernemer. Een tijd geleden was ik begonnen met Leukigheidjes. Een website waar ik de leukste producten op het web plaatste. (Want er worden zoveel mooie dingen gemaakt!!!)
Toendertijd was Leukigheidjes een leuke hobby voor mij die ik naast mijn werk als vormgever had. Maar omdat ik het te druk kreeg met andere projecten, heb ik Leukigheidjes even op pauze moeten zetten. Leukigheidjes is altijd in mijn achterhoofd gebleven en het begon steeds meer te knagen om zelf leuke producten te maken.

Nu heb ik eindelijk de stap gezet om met Leukigheidjes door te pakken! Het eerste product wat ik gemaakt heb is een negen-maanden-invulboek voor zwangere vrouwen. Toen ik zelf zwanger was had ik ook een negen-maanden-invulboek waar ik met liefde in schreef, alleen het stoorde me dat het er zo kinderlijk uit zag. Ik, “de volwassene”, ben toch die in het boekje schrijf?

Toen ik eenmaal gestart was met maken kreeg ik zoveel leuke ideeën om aan het boek toe te voegen. Ideeën waar je als aanstaande moeder ook echt nog wat aan hebt! In het boek worden leuke vragen gesteld, tips en weetjes gegeven, er staan handige invullijsten in, leuke toepasselijke uitspraken, er is ruimte voor foto’s, noem maar op! Het is echt een bewaar boek die je er later graag nog eens bij pakt.

Op mijn blog wil ik naast alle leuke producten ook leuke plekjes waar ik ben geweest met jullie delen. Er zijn zoveel mooie winkeltjes en restaurantjes waar ik helemaal blij van word! Zonde om deze alleen voor mezelf te houden!

Ik hoop dat Leukigheidjes een website wordt waar je mooie producten kunt bestellen, leuke plekjes vindt om een hapje te gaan eten en toffe winkeltjes ontdekt waar je leuke en originele spullen kunt kopen.

Liefs Marina

Comments

  • Valerie Cremers

    Laatst heb ik het negen maanden boek besteld en ik ben er enorm blij mee. Ik schrijf er trouw elke week in. Het lijkt me zo waardevol voor als ons kleintje straks groter is.
    Het boek is zo mooi vorm gegeven met leuke teksten! Ik lig soms in een deuk bij de teksten!

    Zit het maken van een baby boek (eerste jaar) toevallig ook nog in de planning?
    Groetjes Valerie

Comments are closed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart