Patisserie Sweet Ima

Als je een keer een dagje naar Gorinchem gaat (mijn stadje) moet je vooral even over de Langendijk lopen. Daar zijn zo veel leuke winkeltjes en eettentjes! Een straatje waar Gorinchem trots op mag zijn! Heb je zin in een lekkere lunch of heerlijk gebakje? Dan raad ik zeker aan om bij Sweet Ima een kijkje te nemen.

Bij Sweet Ima draait het allemaal om de smaak. Hun assortiment is nooit hetzelfde, elke keer staat er weer wat anders op het menu. Naast een broodje voor de lunch kon ik de verleiding niet weerstaan om ook een chocolade koek te nemen genaamd “slice of heaven”, nou en dat was het ook! Als je er naar toe gaat en die staat op het menu… gelijk bestellen!

Ook goed om te weten; ze werken met verse en pure ingrediënten zonder toevoegen van kleur- en smaakstoffen. Neem een kijkje en geniet van dit mooie plekje in Gorinchem!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart